prin distribuitorul oficial în Moldova

Cât de importantă este securitatea datelor în transformarea digitală


Afacerea dvs. trece prin transformare digitală? Obțineți informații despre cum să vă protejați datele.

Image
Deschiderea către o lume digitală înseamnă, de asemenea, deschiderea către o nouă lume a amenințărilor. Adaptarea la aceasta poate fi o provocare pentru orice companie, dar este una care trebuie confruntată direct. Gartner a susținut că 60% dintre companiile cu prezență digitală s-ar putea confrunta cu eșecuri majore ale serviciilor în următorii doi ani, deoarece infrastructura lor de gestionare a securității datelor nu va fi la zero și toate organizațiile trebuie să se asigure că organizațiile lor nu se încadrează în acest procent.

Urmați pașii pentru securizarea datelor companiei dvs.

Soluțiile de documente Kyocera vă pot ghida prin cele mai frecvente amenințări la adresa securității datelor cu care se confruntă întreprinderile astăzi.

3 sfaturi obligatorii de securitate a datelor pentru compania dvs.

Amenințările la adresa securității devin din ce în ce mai mari și mai complexe. Fii proactiv când vine vorba de gestionarea securității datelor companiei tale.

Citește articolul

Kyocera a obținut certificarea ISMS Cloud Security

Certificarea recunoaște gestionarea adecvată a securității informațiilor pentru securitatea cloud pentru a proteja datele importante de diverse amenințări și a atenua riscurile.

Citește știrile!
© 2021 Kyocera Moldova. All Rights Reserved.